Francúzi to s eleganciou, pompou a kombinovaním chutí naozaj vedia. Naučte sa to tiež! Na kurze varenia vyberaných francúzskych receptov budete spoločne so špičkovým šéfkuchárom pripravovať svetoznáme dobroty ako je rybacia polievka bouillabaisse, hovädzie po burgundsky a niekoľko ďalších. Ochutnáte skvelé francúzske vína doladené chuťovo k pokrmom a dobre sa zabavíte. A keď dostanete chuť variť znova doma, v maili si nájdete všetky recepty z kurzu.
Menu kurzu:
Mušle sv. Jakuba – chutné mušle na prepustenom masle s hráškovým ragú ozdobené čerstvým polníčkom
Bouillabaisse – tradičná rybacia polievka s krevetami, šafránom a francúzskym bielym vínom
Boeuf Bourguignon – svetoznáme hovädzie po burgundsky na francúzskom červenom víne
Levanduľové crème brûlée – nadýchaný smotanový dezert s pravou levanduľou a sladkou chrumkavou krustou